background

E-Eye behandling

En behandlingsform som kan lindra problem med torra ögon är att man med ett intensivt ljus stimulerar nerven som innerverar de oljeproducerande körtlarna. Om detta efter tårfilmsanalysen verkar vara orsaken till problemen, är denna behandling ofta effektiv. Vi utför ljusbehandlingen med en maskin som heter E-eye.

För bästa effekt behöver man 4 behandlingar i ett visst intervall. Efter tårfilmsanalysen ser vi om denna behandlingsform kan passa för dig.

E-eye är privat sjukvård och frikort gäller därför inte. Se aktuella priser här.

Boka tid för Tårfilmsanalys hos vår optiker som är specialist inom torra ögon. Ni går tillsammans igenom hur man kan behandla just dina problem.

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.