background

Redan är opererad för gråstarr

För dig som redan är opererad för gråstarr

I dagsläget finns det ett stort utbud av speciella linser som man kan välja för att slippa glasögon, i samband med sin gråstarrsoperation. Förr var dock speciella linserna inte alls lika välpresterande som dagens modernare linser. Detta, bland annat, har gjort att många redan har opererat sig för gråstarr med standardlinser och därmed bär glasögon.

Numera finns det möjlighet även för Dig, som redan är opererad för gråstarr med standardlins, att slippa glasögon. Då sätts en speciell lins in för ändamålet. Denna lins placeras i ögat mellan regnbågshinnan och standardlinsen. Metoden är till skillnad mot laser, helt reversibel och oberoende av hornhinnans tillstånd. Synåterhämtningen efter operationen är mycket snabb.

Metoden passar för alla typer av synfel, dvs närsynthet, översynthet och astigmatism samt att i vissa fall kan även ålderssynthet korrigeras.

> Så går operationen till

Information

Boka tid för konsultation med en ögonkirurg som är specialist i synfelsbehandlingar, där ni tillsammans går igenom förutsättningarna som gäller just Dina ögon.

Boka tid

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.