background

Nu är alla våra kliniker öppna igen efter sommaren!

Optalmica Ögonkliniker är öppet igen

Vi märker att det är ett väldigt hårt tryck på telefonerna. Det är många av er som behöver komma i kontakt med oss.
Vi ringer tillbaka till er mellan 8-16 varje dag med paus för kort lunch. Ändå räcker vi inte till.

Vi har några tips/önskemål för att kunna hjälpa så många som möjligt varje dag:

För er som önskar komma i kontakt med klinikerna i Västerås och Enköping önskar vi att ni kontaktar oss via 1177.se istället för att ringa om möjligt. Här kan ni ställa frågor eller meddela att ni önskar boka om er tid eller receptförnyelse exempelvis.

För er som vill fråga om er remiss kommit fram till Eskilstuna - avvakta augusti ut. Om ni inte fått kallelse då kan ni maila/ringa oss och fråga.

Om du vill operera dig privat (eller medfinansiering) med speciallinser (eller om du har frågor efter en sådan operation) och inte kommer fram på telefon - maila oss till respektive klinik så kontaktar vi dig!

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.