background

Optalmica

Välkommen

Hej och välkommen till oss på Optalmica Ögonkliniker. Våra kliniker finns i Eskilstuna, Enköping och Västerås.

Vi är specialister inom ögon

Alla våra ögonspecialister är Överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. Till sin hjälp har de ett team av ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och korrekt behandling av ögats tillstånd.

Historia

Grundare av företaget är Ögonläkare Nikos Merkoudis, som själv är verksam på våra kliniker, dels som ögonkirurg och dels som Medicinskt Ansvarig. Optalmica Eskilstuna startades som företagets första klinik i december 2017. Enköping startades i oktober 2018. Västerås i augusti 2019. Vi behandlar patienter inom ramen för både landstingsvård och privat vård. Vi bedriver allmän ögonmottagning, gråstarrskirurgi och ögonplastikkirurgi. Läs gärna mer om vad vi kan hjälpa dig med på respektive klinik via länkarna nedan.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Våra kliniker

Nedanför finns information om våra klinikers öppettider, kontaktuppgifter och annan information.

Optalmica Eskilstuna

Optalmica Enköping

Optalmica Västerås

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.