background

Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti

I vissa fall behöver en synfelsbehandling kompletteras för att uppnå önskat resultat. Detta kompletterande ingrepp kan göras på olika sätt såsom med tillägg av en lins, utbyte av linsen eller laser.

Hos oss ingår ett eventuellt kompletterande ingrepp alltid i priset för din synfelsbehandling.

Vi på Optalmica ögonklinik har lagt stor vikt på att kunna erbjuda Dig ögonkirurger med spetskompetens och erfarenhet av flera tusen operationer, såväl som de allra modernaste undersökningsapparaterna och operationsutrustningarna, så att Du ska känna dig trygg med din ögonoperation hos oss.

Våra kliniker

Nedanför finns information om våra klinikers öppettider, kontaktuppgifter och annan information.

Optalmica Eskilstuna

Optalmica Enköping

Optalmica Västerås

Behandlingsresultat

Vi skickar ut enkät 1 år efter operation med multifokala linser. Vi är väldigt stolta över våra resultat.

Läs mer

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.