background

Optalmica Västerås

Ögonspecialister, Optalmica, Västerås

Om Optalmica Västerås

Våra ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. Till sin hjälp har de ett team av ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och behandling av ögats tillstånd.

I Västerås har vi allmän ögonmottagning dit du kan komma för alla sorters problem med ögonen. Du kan komma med eller utan remiss. Vi har avtal med Region Västmanland och ett tätt samarbete med Ögonkliniken på lasarettet.

På vår ögonmottagning kan vi bland annat upptäcka och behandla glaukom (grön starr), göra synfältsundersökningar, upptäcka förändringar i ögats inre delar genom att göra OCT (en kartläggning av gula fläcken, synnerv och näthinna i hög upplösning), se förändringar i hornhinnan med topografi (en tredimensionell undersökning) och behandla efterstarr med laser.

Vi har fina operationssalar med den senaste utrustningen för behandling av din gråstarr (katarakt). Vi erbjuder även behandlingar privat med mål att slippa glasögon efter operationen. I Västerås gör vi även plastikoperationer, som t.ex. hängande ögonlock och inkapslade vaglar.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Västerås
Sigurdsgatan 21
721 30, Västerås
Tel: 021 665 67 00
1177: Till 1177
E-post: vasteras@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Jeanette Lundin
Tel: 070 721 35 14
E-post: jeanette.lundin@optalmica.se
Öppettider

Måndag - Torsdag: 8.00 till 16.00
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.